2011. június 30., csütörtök

Raf Pol King 3in1 babakocsi féláron! - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

A licit tárgya egy Raf Pol King márkájú szuper babakocsi. Színe bordó, teljesen uniszex, ahol vettük már kapni sem lehet ezt a színt, mert elkapkodták.
Kérlek írd be a keresőbe a márkáját, és a boltoknál olvasd el a rengeteg tulajdonságát, sajnos nincs időm ennyit bepötyögni, mert a kicsi fiam nemsokára ébred.
Egy pár dolog: hihetetlenül stabil babakocsi, teljesen újak a kerekei, könnyű de nagyon erős 2 oldali fékrendszer, átfordítható tolókar ami napsütésnél fontos, a fogórésze külön a testmagasságodhoz állítható, nagy lecsatolható bevásárló kosár, 3 fokozatban dönthető háttámla vízszintestől az ülésig, sok tárolórész telefonnak, cuminak, cumisüvegnek. A kupola hátulja lecipzározható, nagy melegben szellőzik a baba.
Tartozékai: mózeskosár (egyáltalán nem használtuk) levehető kupolarésszel, esővédő a teljes babakocsira, szúnyogháló, pelenkázótáska (hozzá illő, felcsatolható mind2 irányban, a kedvenc "funkcióm").
A kocsi újszülött kortól egészen tipegőkorig használható, sportbabakocsivá alakítható.
Amiért olcsóbban adom: az egyik zsebbe belefolyt a tea, lehet hogy kimosható belőle, én nem próbáltam meg, de ez belső észrevehetetlen esztétikai hiba. Az autóba pakolásnál 1-2 helyen picit foltos lett, de ez is kimosható szerintem, majd igyekszem róla képet készíteni. De ezek mind esztétikai hibák.
Augusztusig jótállás van még rá, eredeti papírját megőriztem.
A futár szolgálat 4500 ft-ért viszi házhoz, max ennyiért, tehát lehet hogy ennél még olcsóbban.
Személyesen is megtekinthatő a kocsi, Somogy megyében megegyezés alapján  a szállítás megoldható.
Új ára: 37990 ft.


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 13:51
. Raf Pol King 3in1 babakocsi féláron! - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése